Események betöltése
Husveti programjaink

Húsvéti hétvége főzőversennyel Királyszálláson

2022.04.15. @ 15:00 - 2022.04.17. @ 20:00

Húsvétkor nem csak kedvező szállás árakkal, hanem bográcsos főzőversennyel, változatos programokkal, ugrálóvárral is várjuk vendégeinket.

Nagypéntek délutánján húsvéti kézműves foglalkozást, ajándék- és dísz készítést, illetve játszóházat tartunk. Nagyszombaton bográcsos főzőversennyel és koncerttel várjuk a családokat. Vendégünk lesz Bíró Kriszti, aki 13 órától interaktív gyermek műsorral, közös zenéléssel és énekléssel készül. A bátrabb gyerekek és felnőttek fellépővé is válhatnak, hiszen lesz karaoke is. A gyerekeknek arcfestés, csillámtetoválás és lufihajtogatás színesíti a programot.

Húsvét vasárnap sem fognak unatkozni a gyermekek. Aki szemfüles és délután bejárja a parkunk zeg-zugát elrejtett tojásokra lelhet a varázslatos Millenniumi szoborkertben és környékén.

A rendezvények alatt megtekinthető majd a Trianon Múzeum időszaki kiállítása a park körpavilonjában, és ajándéktárgyak is vásárolhatók lesznek. A „Nem felejtünk” Falatozó és a Kárpátia Étterem is várja a vendégeket.

A szombati főzőversenyre nincs nevezési díj, de előzetes regisztráció szükséges. A csapatok létszáma maximum 10 fő, csapatonként 1.500 Ft-ért biztosítunk tűzifát. Amit adunk: sörpad, asztal, szék, szükség esetén elektromos áram. Az alapanyagokról és a főzéshez szükséges eszközökről a versenyzőknek szükséges gondoskodni.

Szállás akció a húsvéti hétvégére:

Pihenjen a hosszú hétvégén erdei környezetben a Bakony egyik legszebb vidékén a Burok-völgyben. A négy éjszaka csütörtöki érkezéssel felnőtteknek csak 64.000 Ft! 4 év alatt díjmentes az ünnepi üdülés, a 4-12 éves gyermekeknek pedig 32.000 Ft/gyermek.

A csomag tartalma:

  • szállás
  • étkezés (reggeli és vacsora)
  • túra a Bakony legszebb vidékén
  • részvétel a park főzőversenyén
  • szalonnasütés
  • programok (húsvéti ajándék készítés, gyerek zenekar, élő zene, tojás keresés, karaoke)

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2022.04.15. @ 15:00
Vége:
2022.04.17. @ 20:00
www.nagymagyarorszagpark.hu

Helyszín

Nagy Magyarország Park
Királyszállás, Fejér Magyarország + Google Térkép
Telefon:
+36 22 271-090