Szállás

A Nagy-Magyarország Park szálláshelyei minden igényt kielégítenek. Az Erdély vadászkastély 11 fürdőszobás szobája megfelel a szállodai komfortot igénylő vendégek elvárásainak.A Park területén található 4 önálló vendégházat (Felvidék Ház, Délvidék Ház, Kárpátalja Ház és Partium Ház), valamint a közeli Hétházpusztán lévő további 2 vadászházat (Őrvidék Ház, Nedecvidék Ház) az egylégtérben üdülni vágyó, intimitást kedvelő, önellátó családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.
A védett közösségi területtel, külön vizesblokkal rendelkező lakókocsi park és katonai sátrakkal berendezett kemping az ifjúsági táborok ideális helyszíne.

Hogyan utazhatok? Mit jelent üzleti céllal utazni?

A veszélyhelyzet ideje alatti utazási korlátozásokról szóló kormány rendelet szerint jelenleg a szálláshelyek kizárólag üzleti, gazdasági, vagy oktatási céllal érkező vendégeket fogadhatnak. A Nagy-Magyarország Park szálláshelyére érkezéskor vendégeink a recepción kapott nyilatkozatot aláírva ezt tudomásul veszik.
Hatósági ellenőrzés során ezt a nyilatkozatot mutatjuk be. A vendég által írásban tett nyilatkozaton túl nem kérhet sem a szálloda , sem a hatóság semmilyen dokumentumot, vagy szóbeli választ arra vonatkozóan, hogy konkrétan mi az utazás célja. Nem várható el, hogy Vendégünk megossza utazása konkrét célját, hisz az üzleti titoknak is minősülhet. Nem szükséges céges számlát kérni, hiszen haszon- illetve jövedelemszerzésre nem csak gazdálkodó szervezetek, hanem természetes személyek is jogosultak. Ha másképpen a gyermeke elhelyezése az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység ideje alatt nem megoldható, ez esetben a gyermek tartózkodása is megengedett lehet a szállodában.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Ossza meg ezt!