Események betöltése
PR0 7175

Kedvezményes borvacsora szállással Királyszálláson!

február 5 @ 16:00 - 19:00

Február 5-én szombaton 16 órakor borvacsorát tartunk a Bakony kedvenc helyszínén Királyszálláson! Jöjjenek, és éljék át a Kárpátia Borházzal a Történelmi Magyarország élményt, akár randevú, évfordulók, családi események vagy céges rendezvények alkalmával.

Személyenként mindössze 12 ezer forintért négy fantasztikus fogással és négy kiváló borral várjuk Önöket, igény esetén szállást biztosítunk. Csoportos jelentkezés esetén időpont választás lehetséges.

A vendégvárás a bortékánk boros pincéjében lesz, ahonnan együtt sétálunk a park a különleges szoborparkját megtekintve az éttermünkbe. A pincészetek boraihoz séfünk egyedi menüsort készített, a különleges gasztronómiai élményt pedig olyan exkluzív miliőben élhetik meg vendégeink, mint a Nagy-Magyarország Parkban található Kárpátia Étterem és Kávéház.

Program és menü

16:00 A Kárpátia Borház pincéjében a Balla Pincészet Frizzy 2020 fehér borával és üdvözlő falatokkal várjuk a vendégeket.

17:00 vacsora

  • első fogás: Fürjleves és Csernus Chardonnay bor
  • második fogás: Móri nyúlpecsenye kucsmagombával, csicsókával és céklasalátával. Hozzá Miklós Csabi Ezredes Ezerjó 2019 elnevezésű bora
  • harmadik fogás: „Bakony sertés emlékére” (makkon nevelt sertéstarja birsalmás gesztenyekrémmel, erdei gombákkal) mellé Nachbil Syrah 2018-as bor
  • desszert: Mákos guba habcsókkal, zsíros kakassal. A hozzá kínált bortétel: Szent Benedek Tokaji Aszú 2014.

 

Erdély, Felvidék, Őrvidék, Kárpátalja, és Délvidék borainak legjava száz év után újra együtt van kínálatunkban. A Kárpát-medence történelmi magyar borvidékeinek legjobb borait a tájegységek jellegzetes étkei mellé társítjuk, így a tökéletes ízharmónia valósul meg borvacsoráinkon.A Kárpátia Borház Királyszálláson található bortékája olyan egyedülálló külhoni tételeket kínál, amik csak az ő forgalmazásukban érhetőek el Belső Magyarországon, így népszerűsítve a külhoni borászatokat, segítve azok fennmaradását, fejlődését.

Hívjanak, írjanak foglaljanak asztalt! Elvárjuk Önöket!

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
február 5
Időpont:
16:00 - 19:00
Összeg:
12000Ft
Esemény címkék:
, , , ,
www.nagymagyarorszagpark.hu

Helyszín

Nagy Magyarország Park
Királyszállás, Fejér Magyarország + Google Térkép
Telefon:
+36 22 271-090

Szervező

Nagy-Magyarország Park
Telefon:
+3622223723
E-mail:
rendezveny@nagymagyarorszagpark.hu
View Szervező Website