« A 20 »

A természet szerelmeseinek, a világ zaja elől elbújni vágyóknak, vagy éppen gyakorlott vadászoknak kínáljuk ezt az erdő ölelésében fekvő, 2000-ben épült, 120 nm alapterületű vadászházat Hétházpusztán. Az ingatlan egy 1010 nm nagyságú gondozott telken található, melyen fedett beálló és kültéri parkolóhelyek vannak.

Az alsó szinten egy kétágyas szoba, egy légterű konyha-étkezős nappali, kamra és fürdőszoba, a felsőn pedig egy franciaágyas, és két kétágyas szoba található. A tágas szobákba pótágyak is elférnek. Télen a fűtésről fatüzelésű kandalló gondoskodik. Villany, víz, vonalas telefon, kábeltévé és internet elérés adott.

A stílusosan berendezett vadászlakra a Szép Házak építészeti és lakberendezési magazin is felfigyelt, és egy 2002-es lapszámban fotókkal illusztrálva részletesen be is mutatta. A ház tervezői: Mártonffy Miklós és felesége, Jankovits Vera volt, Böjte Csaba szovátai gyermekvédelmi központját is ők tervezték.

A vendégház Hétházpuszta lenyűgöző természeti környezetben fekszik. Errefelé halad el az Kékkereszt útvonal, illetve a közelben más jelzett turistautak is megtalálhatók.

A környék kedvelt kirándulópontjai: Burok-völgy, Római-fürdő, a Tési Szélmalmok és Kovácsműhely, a Széchenyi Zsigmond-kilátó.

Részletek

Ár űrlap: 56,000Ft egy éjszaka(+ adók és illetékek)

Elérhetőség

Foglalási űrlap

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Reserve of 1 available accommodations.

Őrvidék Ház elérhető a kiválasztott dátumokon.