Finn szauna

Felüdülést nyújt, jótékony hatással van az egészségre

A hagyományos szauna vagy finn szauna évezredek óta népszerű szaunatípus. A hatalmas hordóra emlékeztető, felfűtött környezetben, az izzadás, a magas hőfok, a hidegvizes fürdő nyújtja az igazi szaunaélményt.
A szauna 100 fokos levegője és 15-20 százalékos páratartalma alapos izzadásra készteti a testet. Napi 15 percnyi szauna a legjobb detoxikáló. Ennyi idő alatt kiizzadható annyi méreg is, mint amennyit a vese 24 óra alatt dolgoz fel.
A szauna megszabadít az izomlázat okozó tejsavtól és a környezetszennyezés folytán a pórusokon át felszívódott réztől, ólomtól, cinktől és higanytól. A szauna bőrregeneráló hatásai közé tartozik, hogy ellenállóbbá tesz például az ekcémával, a lábizzadással szemben.
Emellett a szauna szabályozza a testhőmérsékletet, élénkíti a belső szervek működését, megmozgatja a vérkeringést, növeli a tüdő kapacitását, felfrissíti az agyműködést. Kitűnő gyógymód például a közönséges megfázás, ízületi gyulladás, elégtelen vesefunkció, fejfájás és általános levertség, valamint libidócsökkenés esetén is.
Társas jellegének köszönhetően, lelki hatása is figyelemre méltó. A szaunában, a fatüzeléssel felforrósított kő, és az arra spriccelt hideg víz találkozásakor, valamint a megmártózáskor duplán érvényesülnek ezek a hatások.

Ára: 5.000 Ft/óra

szabadteri finn szauna uj kiemelt uj

Galéria a szaunáról

Mit ajánlunk még?

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Ossza meg ezt!