Konferenciaterem és társalgó

Konferenciaterem és társalgó

Az Erdély vadászkastély emeleti részén, a vendégszobáktól övezett térben helyezkedik el a faszerkezetes épület gerendaoszlopai miatt a népi építészet hangulatát kölcsönző, 35 fő befogadására alkalmas terem, amelynek a technikai felszereltsége a legkorszerűbb prezentációs és kommunikációs lehetőségeket biztosítja. A 160 cm széles képernyőn kiválóan áttekinthető a Prezis vagy a Power Pointos prezentáció, de egy Zoom-konferencia résztvevői is jól elférnek rajta, hiszen az internetkapcsolat, a két nagyteljesítményű kamera és a 3 mikrofon online konferenciák lebonyolítását, előadók online bevonását is lehetővé teszi. Az öthangszórós házimozi rendszerű hangosító-berendezés nemcsak az előadások érthetőségét, hanem a mozifilmek és zenei klipek, tévéműsorok élvezhetőégét is szolgálja.

Konferencia terem

A teremből nyíló teraszon, ahova ősszel a szarvasbőgés is felhallatszik, az előadások szünetében vagy az esti órákban, gyönyörködni lehet a Park és a környező erdők pazar panorámájában, lesni az augusztusi csillaghullást, vagy csak hallgatni a természet csendjét.

A konferenciaterem a képzések, kislétszámú konferenciák, csapatépítő tréningek kiváló helyszíne, hiszen a hatékonyságot szolgáló technikai háttér mellett a résztvevők mindent egy helyen megkapnak, ami egy sikeres rendezvényhez szükséges: az előadások szünetében fogyasztható kávét, üdítőt, harapnivalót, az előadóteremtől pár lépésre lévő, szállodai komfortot nyújtó szobákat, a földszinten a reggelit, ebédet, vacsorát felszolgáló éttermet. Az előadások után pedig számos rekreációs szolgáltatás közül választhatnak a résztvevők.
Ugyanezeket az előnyöket élvezhetik a zártkörű családi és baráti összejövetelek résztvevői, akik, ha lefoglalják az emeleti szálláshelyeket, egymás társaságában, akár reggelig is ünnepelhetnek.

Esténként a terem kellemes kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget biztosít a szállóvendégek számára. A házimozirendszer színvonalas mozizási, tévézési, zenehallgatási élményt nyújt. A kölcsönözhető társasjátékok mellett, kellemes órákat tölthetnek itt a vendégek.

A KONFERENCIAterem árai

TEREMBÉRLET

Félnapos terembérlet: 25.000 Ft/4 óra

Egész napos terembérlet: 50.000 Ft/8 óra

 

 

 

 

BEKÉSZÍTÉS 1 órára: 2.000 Ft/fő

– sós- és édes aprósütemények
– kávé, tea
– üdítők
– ásványvíz

Külön igények esetén az árak változhatnak.

Foglalási űrlap

    Képek a konferenciateremről

    Mit kínálunk még?

    Nézze meg további ajánlatainkat
    Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
    Ossza meg ezt!